Over de IJssel Mediation 

Overbrug jij het verschil?


Coaching

Jij wilt verder, maar het gaat niet zoals je voor ogen hebt. Misschien pieker je veel of zoek je naar een manier om meer evenwicht tussen werk en je drukke privéleven te krijgen. Er zijn veel redenen waardoor je uit evenwicht kan raken. Misschien past je werk niet meer zo bij je, zoek je nieuwe uitdagingen, ben je niet opgewassen tegen 'bazige'collega's of merk je dat je moeite krijgt met alleen zijn. In de meeste situaties zijn deze gevoelens tijdelijk en vind je zelf een oplossing. Als je merkt dat de gedachten bij je blijven en het je niet lukt om ze anders te maken, kan een coach helpen. Een coach kan je helpen om het patroon wat je gevangen houdt te ontdekken en te doorbreken. Samen met jou kijk ik hoe je weer stappen kan maken naar (of op) de weg die je eigenlijk wilt inslaan. Coaching is tijdelijk, is iemand die even met je meekijkt en meedenkt. Want natuurlijk kun jij het zelf!

De eerste afspraak bestaat in ieder geval uit een half uur kennismaken. De kennismaking is gratis. Na dit halve uur beslis jij of je door wilt gaan. Wil je meer weten over coaching? Lees dan verder bij veel gestelde vragen.

Kosten

Gratis kennismaking (eerste half uur)

Kosten particulier: €69,00 per uur, (incl. BTW)


Wat een rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een nieuw begin - Lao Tse

Over de IJssel Mediation en coaching Zutphen


"Soms wil je verder, maar lukt het niet. Het kan enorm helpen om samen met iemand anders te kijken wat je nu precies wilt en bezig houdt. Ik noem het 'even iemands hoofd lenen'."