Over de IJssel Mediation 

Overbrug jij het verschil?


Coaching - Individueel of met je team

Jij wilt verder, maar het gaat niet zoals je voor ogen hebt. Misschien pieker je veel of zoek je naar een manier om meer evenwicht tussen werk en je drukke privéleven te krijgen. Er zijn veel redenen waardoor je uit evenwicht kan raken. Misschien past je werk niet meer zo bij je, zoek je nieuwe uitdagingen, ben je niet opgewassen tegen 'bazige' collega's of merk je dat je moeite krijgt met alleen zijn. In de meeste situaties zijn deze gevoelens tijdelijk en vind je zelf een oplossing. Als je merkt dat de gedachten bij je blijven en het je niet lukt om ze anders te maken, kan een coach helpen. Een coach kan je helpen om het patroon wat je gevangen houdt met jou te ontdekken en te doorbreken. Samen met jou kijk ik hoe je weer stappen kunt maken naar (of op) de weg die je eigenlijk wilt inslaan. Coaching is tijdelijk, is iemand die even met je meekijkt en meedenkt. Want natuurlijk kun jij het zelf!

Bij individuele coaching bestaat de eerste afspraak in ieder geval uit een half uur kennismaken. De kennismaking is gratis. Na dit halve uur beslis jij of je door wilt gaan.

Teams

In teams speelt vaak van alles in mensen en tussen mensen. Vaak gaat dat goed en haal je het beste uit elkaar. Soms zit je elkaar in de weg en gaat er veel tijd verloren aan dingen die er niet toe doen. In beide gevallen kan teamcoaching jullie verder helpen. Teams die het goed op de rit hebben kunnen verder komen met teamcoaching door bewust even stil te staan en te kijken wat ze bereikt hebben en hoe zij dat doen. Teams die vastgelopen zijn, gaan tijdens de coaching aan de slag om weer ruimte te krijgen om anders met elkaar om te gaan én anders het werk te kunnen doen.

In een eerste gesprek bespreken we de teamcoach vraag. Afhankelijk van de vraag en situatie wordt het vervolg afgesproken.

Specialismen

Er zijn een aantal vragen waar ik graag mee werk. Ik heb me op deze onderwerpen verder ontwikkeld.

  • Ik wil graag assertiever worden. Ik wil sterker in mijn schoenen gaan staan tijdens sollicitatiegesprekken, thuis of bij die bazige collega.
  • Ik pieker veel en heb regelmatig negatieve gedachten. Ik wil meester worden over mijn gedachten en meer grip hebben over wat ik denk en voel.
  • Ik wil of moet een andere weg in slaan in mijn werk. Alleen wat past bij mij?


Kosten particuliere, individuele coaching (kosten teamcoaching op aanvraag)

Gratis kennismaking (eerste half uur)

Kosten particulier: €69,00 per uur, (incl. BTW)

"Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een nieuw begin."

Lao Tse

Over de IJssel Mediation en coaching Zutphen


"Soms wil je verder, maar lukt het niet. Het kan enorm helpen om samen met iemand anders te kijken wat je nu precies wilt en bezig houdt. Ik noem het 'even iemands hoofd lenen'."