Over de IJssel Mediation 

Overbrug jij het verschil?

Over de IJssel mediation en coaching Zutphen
Noortje mediator en coach Zutphen
Over de IJssel mediation en coaching Zutphen


Even voorstellen......

Ik ben Noortje Schuddebeurs (1978), geboren in het Westen van het land en geaard in het Oosten. Ik ben mediator, coach en trainer in mijn eigen bedrijf Over de IJssel Medation. Ik geloof in de kracht en flexibiliteit van de menselijke geest. Wij zijn enorme oplossers! Soms lukt dat oplossen niet en zitten we vast in onze situatie, in onze gedachten die steeds weer hetzelfde verhaal vertellen en onze gevoelens die maar niet anders willen worden.

Ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd. Later heb ik opleidingen gedaan tot mediator en coach. Ik heb o.a. gewerkt als maatschappelijk werker, trainer, teamcoördinator  en manager. In iedere functie heb ik mensen en teams gecoacht bij de (levens)vragen van dat moment. Vragen over verlies, over nieuwe uitdagingen, trauma, voor jezelf opkomen en relaties die er juist wel of niet zijn.

Ik denk, kijk, puzzel en experimenteer graag met je mee zodat je weer stevig in je schoenen komt te staan. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Stuur een berichtje via het contactformulier.


Noortje Schuddebeurs


Over de IJssel mediation en coaching Zutphen


"Volgens mij is er geen mens die altijd dansend door het leven gaat. Soms laat je jezelf weer dansen en soms moet je dans weer even op gang geholpen worden."