Over de IJssel Mediation 

Overbrug jij het verschil?

Over de IJssel mediation en coaching Zutphen
Over de IJssel mediation en coaching Zutphen
Over de IJssel mediation en coaching Zutphen


Even voorstellen....

Ik ben Noortje Schuddebeurs. Ik ben mediator, trainer en coach bij mijn eigen bedrijf Over de IJssel Mediation. Ik leer mensen graag een andere manier van kijkenomdat ik geloof dat het mogelijk is om moeilijke kwesties weer simpel en overzichtelijk te maken. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het regisseren van complexe multi-probleem casuïstiek, maar ken ook de complexheid van de intramurale setting zoals een verpleeghuis. Ik heb gewerkt bij gemeenten en bij zorgaanbieders en snap die twee leefwerelden; soms lijken ze op elkaar en soms hebben ze last van elkaar. Ik ben jaren actief trainer geweest aan professionals bij gemeenten en zorgaanbieders. 

Ik hou van mensen en hun eigenaardigheden, van professionals met hun verschillende rollen, taken, belangen en het systeem waar we in leven die soms situaties onnodig moeilijk maakt. Ik werk graag op (of over) het snijvlak van zorg en justitie. Bijvoorbeeld bij zedenproblematiek, buurtproblemen of moeilijk begrijpbare jeugdgroepen. Aan de andere kant denk ik graag mee in situaties waar bijvoorbeeld de communicatie tussen professionals en familie verstoord is omdat er onvrede is over de kwaliteit van de zorg voor hun moeder of zoon.

Wil je meer inzicht in jouw complexe casus? Wil je weer grip en begrip voor de situatie? Ik maak graag met jouw en/of je netwerk de situatie weer inzichtelijk. Neem gerust contact op met het contactformulier.


Noortje Schuddebeurs

Over de IJssel mediation en coaching Zutphen


"Ik heb heel wat zweetdruppels op mijn rug gevoeld. Heel wat nachten het plafond gezien. En uiteindelijk bleek alles leerbaar."