Afspraak en locatie - Zutphen en Achterhoek

Over de IJssel Mediation biedt mediation en coaching vanuit Zutphen in Oost Nederland. De Achterhoek en Twente zijn voor mij bekende plekken. Samen zorgen we voor een passende locatie in de buurt. Bij coaching of mediation bij bedrijven kan bijvoorbeeld vaak gebruik worden gemaakt van de locatie van de opdrachtgever, simpelweg omdat dit het meest praktisch is voor alle partijen. In situaties waarbij dit niet passend of logisch is stemmen we samen af. Ik maak gebruik van verschillende locaties met trainings- en coaching ruimtes. Zo zorgen we voor een prettige plek bij jou en jullie in de buurt.

Op deze pagina vind je locaties die ik regelmatig gebruik.

Kosten

De kosten voor een locatie zitten bij de prijs ingegrepen. Bij locaties die langer dan een half uur rijden van Zutphen liggen worden kosten gerekend voor de kilometervergoeding.


Zutphen

In de oude binnenstad staat een oud schoolgebouw. Het is omgebouwd tot fijne en sfeervolle kantoren en ruimtes.

Waterstraat 5, Zutphen

Winterswijk

Bij het ziekenhuis in Winterswijk is een kantoorgebouw omgebouwd tot verschillende kantoorruimtes.  

Beatrixpark 22, Winterswijk

Hengelo (OV)

In Hengelo maak ik gebruik van een sfeervolle, rustige plek om elkaar te ontmoeten op loopafstand van het station.

Langelermaatweg 119, Hengelo 

Zwolle

De locatie heet de Droom van Zwolle en dat is niet voor niks. In een prachtig pandje in de binnenstad van Zwolle ontmoeten we elkaar: sfeervol en prettig.

Koestraat 35, Zwolle

Deventer

Op het industrieterrein langs de A1 vindt je deze locatie. Van buiten wat saai, maar van binnen warm aangekleed. Een prettige plek om elkaar te ontmoeten.

Keulenstraat 12, Deventer

"Samen maken we een afspraak op een passende locatie. Ik maak gebruik van flexibele kantoorplekken. Zo is de afspraak altijd dichtbij."


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.