Coaching - Relax in complexe casussen

Werk jij als professional met complexe of multi problem klantsituaties? Wil jij meer grip en regie krijgen? Heb jij behoefte om met iemand te kunnen sparren als het moeilijk wordt? Ik help zorg- en welzijnsprofessionals om meer inzicht te krijgen in die complexe situaties. Ik leer hoe je verder kijkt dan het standaard rijtje, hoe je het hele systeem meeneemt en echt inzoomt wat iedereen nu precies voor ogen heeft. Ik leer je kijken naar wat er tussen mensen gebeurt en wat maakt dat die heftige dynamiek steeds weer ontstaat. En..... ik leer je wat je anders kunt doen! Jij staat steviger in je schoenen en weet wat je moet doen als het spannend wordt.

Zoek jij een iemand om mee te sparren, die de tijd neemt om samen die complexe casus uit te pluizen? Wil jij leren om écht op een andere manier naar de situatie te kijken? Neem dan contact met me op.


Kosten

Coachingsgesprek particulier € 75,00 per uur.

Zakelijke coaching? Vraag een offerte aan.

Kennismakingsgesprek  van 0,5 uur is kosteloos.

Locatie

Samen spreken we een locatie af. Je kunt meer lezen over de locaties.

Bij een locatie op afstand kunnen extra kosten gerekend worden zoals kilometer vergoeding.

"Het voelt soms of jij degene bent die alleen verantwoordelijk is voor die moeilijke situatie. Als je dat gevoel hebt dan weet je: hier klopt iets niet!"


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.