Coaching - Over de IJssel Coaching

Coaching - Individueel

Coaching helpt als je vast zit en verder wilt.  Misschien pieker je veel of zoek je naar een manier om meer evenwicht tussen werk en je drukke privéleven te krijgen. Er zijn veel redenen waardoor je uit evenwicht kan raken. Misschien past je werk niet meer zo bij je, zoek je nieuwe uitdagingen, ben je niet opgewassen tegen 'bazige' collega's of merk je dat je moeite krijgt met alleen zijn. In de meeste situaties zijn deze gevoelens tijdelijk en vind je zelf een oplossing. Als je merkt dat de gedachten bij je blijven en het je niet lukt om ze anders te maken, kan een coach helpen. Een coach kan je helpen om het patroon wat je gevangen houdt met jou te ontdekken en te doorbreken. Ik ben een coach die naast je staat. Samen met jou kijk ik hoe je weer stappen kunt maken naar de weg die je eigenlijk wilt inslaan. Coaching is tijdelijk, is iemand die even met je meekijkt en meedenkt. Want natuurlijk kun jij het zelf!

Mijn specialismen zijn:

Teamcoaching

Teamcoaching helpt om een stap verder te zetten met jouw team. In teams speelt vaak van alles in mensen en tussen mensen. Vaak gaat dat goed en haal je het beste uit elkaar. Soms zit je elkaar in de weg en gaat er veel tijd verloren aan dingen die er niet toe doen. In beide gevallen kan teamcoaching jullie verder helpen. Teams die het goed op de rit hebben kunnen verder komen met teamcoaching door even pas op de plaats te maken. Wat hebben we bereikt en waar willen we heen? Teams die vastgelopen zijn, gaan tijdens de coaching aan de slag om weer ruimte te krijgen om anders met elkaar om te gaan én anders het werk te kunnen doen.

Als teamcoach weet ik dat je pas succesvol bent als je samen resultaten haalt en het goed met elkaar hebt. Hoe is dat bij in jullie team?

Tarief

Coaching gesprek particulier             € 69,00 per uur

Zakelijke coaching? Vraag een offerte aan.

Het kennismakingsgesprek van 0,5 uur is kosteloos.

Locatie

Samen spreken we een locatie af. Je kunt meer lezen over de locaties.

Bij een locatie op afstand kunnen extra kosten gerekend worden zoals kilometer vergoeding.

"Soms wil je verder, maar lukt het niet. Het kan enorm helpen om samen met iemand anders te kijken wat je nu precies wilt en bezig houdt. Ik noem het 'even iemands hoofd lenen'."


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.