Coaching - Jij en je loopbaan

Of je nu zelf een andere richting op wilt of je vanuit je organisatie een andere richting krijgt aangebonden. In beide situaties kan het enorm helpen om een goed beeld te krijgen van wat bij je past.

"Bij loopbaancoaching ga je terug naar wie je bent en wat jou drijft, wat je wilt en kunt en wat jouw volgende stap is om daar te komen."

Bij loopbaancoaching kijk ik met je naar wie je bent, wat je wilt, wat je kunt én hoe je daar dan komt. Met verschillende test en technieken krijg je stap voor stap meer inzicht in waar jouw nieuwe stappen liggen.

"We puzzelen samen welke dingen jou tegen houden of belemmeren om die volgende stap te zetten."

Tijdens de loopbaancoaching sta ik ook stil bij belemmeringen die je ervaart om je talenten te ontplooien of om die volgende stap te zetten. We puzzelen samen welke dingen jou tegen houden of belemmeren om die volgende stap te zetten. Inzicht geeft vaak de ruimte om na te denken over wat je kunt doen om toch de stap te maken waar jij van droomt.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op.

Kosten

Coachingsgesprek particulier € 69,00 per uur

Zakelijke coaching, vraag een offerte aan.

Kennismakingsgesprek 0,5 uur kosteloos

Locatie

Samen spreken we een locatie af. Je kunt meer lezen over de locaties.

Bij een locatie op afstand kunnen extra kosten gerekend worden zoals kilometer vergoeding.

"Er zijn weinig mensen die weten wat ze later willen worden, ook niet als ze 45 zijn. Wil jij ontdekken waar jouw passie ligt? Welke talenten jij het liefst aandacht zou geven?"


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.