Coaching - Meester over jouw negatieve gedachten!

We kennen allemaal die gedachten wel 'Wat zullen ze wel niet van me denken?' of 'Als ik voor die groep sta weet ik het vast niet meer!', 'Ze kijkt naar me; ze vindt me vast te dik.'

"Gelukkig is er goed nieuws: je kunt dat stemmetje temmen, want....... jij bent de baas in je eigen hoofd!"

Over het algemeen hebben we de hele dag een stemmetje die ons voorziet van kritiek op onszelf en de wereld om ons heen. Op één of andere manier is het zelden echt gezellig. Je bent te dik, te dom, te groot, te klein. Het is eigenlijk nooit echt goed. Het is heel vervelend als deze gedachten maken dat je de stappen niet in je leven maakt die je wel zou willen maken. Of dat je je klein, lelijk of onzeker voelt omdat dat is wat je van jezelf te horen krijgt. Misschien herken je het ook wel dat dit stemmetje je ook uitlegt hoe andere mensen over je denken: 'Ze was kribbig, ze is vast boos omdat ik vorige week te laat was met dat rapport.' of 'Normaal is hij altijd vrolijk tegen me, nu niet. Zou ik iets verkeerd hebben gedaan?'. Zelden oppert het stemmetje suggesties die niks met jou te maken hebben zoals: 'Ze heeft vast slecht geslapen.' of 'Misschien heeft hij wel zorgen, ik zal het eens aan hem vragen.'

Gelukkig is er goed nieuws: je kunt dat stemmetje temmen, want....... jij bent de baas in je eigen hoofd! Ik werk met verschillende werkvormen en oefeningen waardoor je gaat herkennen wat er bij jou van binnen gebeurt én waardoor jij het anders kan maken. Ook thuis oefen je verder zodat het voor jou een vanzelfsprekendheid wordt om milder over jezelf en de wereld te praten.

Kosten

Coachingsgesprek particulier € 69,00 per uur

Zakelijke coaching, vraag een offerte aan.

Kennismakingsgesprek 0,5 uur kosteloos

Locatie

Samen spreken we een locatie af. Je kunt meer lezen over de locaties.

Bij een locatie op afstand kunnen extra kosten gerekend worden zoals kilometer vergoeding.

"Kon je die knop in je hoofd af en toe maar uitzetten. Zonder dat je het altijd door hebt, ben je meer baas in je eigen hoofd dan je denkt! Een andere gedachte maakt dat jij je anders voelt én anders gedraagt!"


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.