Coaching - Aan de slag met je team!

Of je nu een gesmeerd team bent of een team dat helemaal vastgelopen is: coaching helpt je altijd een stapje vooruit. Teams die soepel functioneren staan weer even stil en verdiepen hun relatie en daarmee ook hun productiviteit. Teams die vastgelopen zijn, werken aan meer ruimte om het fijn te hebben met elkaar of om beter tot resultaten te komen.

"In teams speelt van alles in én tussen mensen. Tegelijk hebben mensen en teams ook weer invloed op elkaar."

In teams speelt er van alles in én tussen mensen. Bij de ene persoon voel je je op je gemak en kun je fijn samenwerken, bij de ander voel je je een tuinkabouter en komt er niks uit je handen. Dat is wat mensen met elkaar doen, zonder verkeerde bedoelingen. Een team functioneert vaak binnen een groter geheel. Er zijn in de organisatie misschien meer teams, een Management Team, een Raad van Toezicht. Alles heeft invloed op elkaar. Soms ontstaat onrust in een team door dingen die gebeuren buiten hun team, bijvoorbeeld bezuinigingen of een andere manier van werken. Een ander team heeft last van de cultuur in het team zelf omdat er veel nieuwe medewerkers zijn gestart.

Wat er ook aan de hand is en wat je als team ook wilt bereiken. Ik start altijd met een eerste gesprek om dat boven tafel te krijgen. Vaak is de volgende stap dat ik alle teamleden kort apart spreek. Van daaruit maak ik een programma waarin veiligheid en verbinding voorop staan. Het gaat om inzicht en begrip krijgen en van daaruit elkaar ontmoeten. Het gaat er niet om dat iemand de zwarte Piet toegeschoven krijgt en iedereen over hem of haar heen valt.

Wil jij je team een stap verder brengen? Neem gerust contact met me op!

Kosten

Vraag informatie aan of maak een gratis kennismakingsgesprek om de situatie in jouw team te onderzoeken.

Locatie

Samen spreken we een locatie af. 

Bij een locatie op afstand kunnen extra kosten gerekend worden zoals kilometer vergoeding.

"Met je team de diepte in is best heel spannend! Wat komt er boven tafel? Veiligheid en ontschuldiging is belangrijk in teams. Het gaat vaak niet om schuld, maar om wat er tussen mensen gebeurt."


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.