Over de IJssel mediation en coaching Zutphen
Over de IJssel mediation en coaching Zutphen
Over de IJssel Mediation en coaching Zutphen


Even voorstellen....

Ik ben Noortje Schuddebeurs (1978). Geboren en getogen in het westen en ruim 10 jaar thuis in het oosten van het land. Eind 2017 ben ik gestart met Over de IJssel Mediation, Coaching en Training. De naam van het bedrijf vertelt eigenlijk al mijn drijfveer: mensen helpen het verschil tussen hen te overbruggen. Soms zit een conflict zo muurvast dat je samen niet meer aan een oplossing kunt werken, terwijl je dat wel graag zou willen. En juist dat vind ik een wonderlijk mooie eigenschap van mensen: samen oplossingen bedenken voor ingewikkelde kwesties. Mensen zijn er vreselijk goed in! In een conflict sneuvelt vaak het talent om samen te bespreken hoe je de situatie beter maakt of oplost. En lijkt er geen ruimte meer voor het verlies wat je beiden geleden hebt. Mijn uitdaging is om in een gesprek de ruimte te creëren waardoor mensen weer samen over oplossingen kunnen praten. 

Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker en groepsleider, later tot registermediator, (loopbaan)coach en SCHIP-behandelaar. In verschillende banen heb ik gewerkt met conflicten tussen mensen, in buurten en teams. Ik ben actief mediator bij de gemeenten in de Achterhoek en vrijwillig buurtbemiddelaar. Eén dag in de week werk ik bij Mediationgroep Twente.  Ik richt me op burengedoe, situaties tussen inwoner en overheid, relatiebreuken, vechtscheidingen en teamconflicten.

Ik ben een registermediator. Als registermediator is constante bijscholing een vereiste. Gelukkig doe ik dat graag! Naast scholing neemt iedere registermediator deel aan intervisie met andere mediators. Door deze wijze van werken leer ik altijd en heb ik breed netwerk en goede samenwerking met verschillende mediators in mijn omgeving. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in een mediation met twee mediators als de situatie daarom vraagt.

Heb je interesse of vragen? ​Neem gerust contact op met het contactformulier.


Noortje Schuddebeurs

Noortje mediator en coach Zutphen

"Het is wonderlijk dat een conflict eigenlijk niemand echt gelukkig maakt. Het oplossen ervan gelukkig wel!"

WhatsApp chat