Mediation - Over de IJssel Mediation

Een conflict? Mediation helpt!

Dat had je vast niet voor mogelijk gehouden; je hebt gedoe in de familie, met je baas waar je al 30 jaar hard voor werkt of met de buren waar je altijd goed mee was. Het gebeurt ons allemaal; we raken verzeild in een conflict. Vaak lost het zichzelf weer op zonder de inzet van mediation. We praten met elkaar, maken (nieuwe) afspraken en pakken de draad weer op. Maar wat als praten niet lukt? Als iedereen zo gelooft in zijn of haar eigen gelijk waardoor luisteren naar elkaar bijna niet mogelijk is? Je kunt de situatie natuurlijk laten zoals hij is of je kunt kijken of een mediator kan zorgen dat jullie weer met elkaar in gesprek kunnen komen. Want het gekke is; niemand wordt gelukkig van conflicten.

Mediation: samen afspraken maken

Mediation helpt om met elkaar in gesprek te komen en samen te werken aan een oplossing. De mediator is een gespreksbegeleider met het doel partijen weer met elkaar in gesprek te laten komen. Op deze manier kunnen partijen zelf weer samen afspraken maken of zeggen wat er gezegd moet worden om weer door te kunnen. De mediator is dus niet op zoek naar wie er gelijk heeft, kiest geen partij en bedenkt de oplossing niet. Een oplossing die partijen samen maken is het meest passend én gaat het langste mee! Ben je nieuwsgierig hoe mediation jullie kan helpen? De eerste stap is een gratis kennismakingsgesprek.

Mfn-register mediator

Ik ben Mfn-register mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dat betekent dat ik constant werk volgens vastgestelde richtlijnen en kwaliteitseisen. Daarnaast is het mogelijk om voor bepaalde situaties gebruik te maken van gesubsidieerde mediation. Mijn specialismen zijn:

Tarief

De kosten voor een mediationgesprek variëren tussen €95,00 en € 125,00 per uur.

In verschillende situaties is gesubsidieerde mediation mogelijk. 

Het kennismakingsgesprek van 0,5 uur is kosteloos.

Locatie

Samen spreken we een locatie af. Je kunt meer lezen over de locaties.

Bij een locatie op afstand kunnen extra kosten gerekend worden zoals kilometer vergoeding.

"Het gaat niet om wie gelijk heeft. Belangrijker is om te ontdekken welke verschillen maken dat jullie gedoe hebben en houden. En ..... wat is nodig  om de verschillen te overbruggen."


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.