Training - Complexe casussen zelf ontleden!

Wil jij deze analyse zelf kunnen toepassen in jouw organisatie: dat kan! In de tweedaagse training leer je de methodiek zelf uit te voeren en toe te passen. Het is een praktische training waar het draait om inzicht en toepasbaarheid.

Incompany trainen: super waardevol!
Wil je dat heel jouw team leert om de analyse toe te passen? Incompany kan de training natuurlijk ook gegeven worden, neem gerust contact op om het door te spreken.

Voor wie?
De training is bedoeld voor professionals die werken met complexe klantsituaties, mulit problem gezinnen en hun netwerk en die graag meer grip en inzicht willen krijgen. Bijvoorbeeld mensen die verward gedrag vertonen, gezinnen waar zorgen zijn over de opvoeding van de kinderen of de demente bewoner met de bezorgde familie. Vaak heet je functie casemanager, coördinator zorgnetwerk of misschien wel jeugdconsulent.


Kosten

Vraag een offerte op voor jouw trainingsvraag.

Locatie

Voor een incompany training spreken we samen een passende locatie af.

"Samen leer je meer dan alleen. In de training Zicht op de Zaak leer je niet alleen een verrijkende methodiek, maar ontmoet je ook interessante andere professionals."


Over de IJssel Mediation, Coaching en Training gebruikt cookies met het doel het aantal bezoekers en de soort bezoekers in kaart te brengen.